Talne obloge

povpraševanje

 

Izbira talne obloge ključno vpliva na kvaliteto bivalnih in poslovnih prostorov. Želimo vam prisluhniti, svetovati in pomagati pri odločitvi.

Na voljo so vam podi, ki delujejo hladno in umirjeno, toplo in igrivo, veselo in razposajeno, divje in pogumno, moderno in tradicionalno, rustikalno in starinsko, kmečko ali meščansko.

 • kmečke deske, katerih kolekcija je sestavljena iz 16 različnih vrst hrastovega parketa
  • Dream Collection – sanje vseh, ki si želijo talno oblogo z značajem.

   Kolekcija Dream Collection je našla navdih v naravnih lepotah 16 otokov širom sveta, zato kolekcijo sestavlja 16 različnih vrst hrastovega parketa.

 • troslojni gotovi parket je sestavljen iz treh plasti lesa, ki so trdno zalepljene s pomočjo ekološko neoporečnih lepil
  • Troslojni trilamelni gotovi parket je v celoti izdelan iz naravnega lesa, ki daje visoko estetsko in praktično vrednost.

   Je ekološko neoporečen in zdravju prijazen proizvod.
   Odlikuje ga enostaven način polaganja - suhomontažni »click« sistem. Polaganje parketa je tako mnogo hitrejše in enostavnejše. 

   Parket odlikujejo

   uporabnost in trajnost,
   primerna debelina,
   veliko število nanosov laka in
   odpornost.

   Troslojni gotovi parket je sestavljen iz treh plasti lesa, ki so trdno zlepljene s pomočjo ekološko neoporečnih lepil. Vrhnja plast parketa je zbrušena in prekrita s sedmimi nanosi laka (akrilni kit, osnovna plast laka, ekološko neoporečni akrilni lak z dodano UV zaščito) ali pa naravnega olja.
   Visoka kakovost troslojnega parketa je posledica napredne tehnologije, uporabljene v proizvodnji, in stalnega nadzora proizvodnega procesa

 • dvoslojni gotovi parket so deščice, širin 70 do 120 mm in dolžine 490 do 1200 mm, ki se pri vgradnji lepijo na podlago
  • Dvoslojni gotovi parket so deščice, širin od 70 do 120 mm in dolžin od 490 do 1200 mm, ki se jih pri vgradnjilepi na podlago.

   Sestavljene so iz dveh plasti, od katerih ima vsaka svojo nalogo in značilnosti:
   Spodnji sloj je iz brezove ali topolove vezane plošče, debeline 6 mm. Njegova naloga je zagotavljanje stabilnosti,oziroma preprečevanje gibanja lesa.
   Vrhnji sloj je iz plemenite drevesne vrste, debeline 3 do 4 mm.

   Paleta lesov je široka, njihova naravna tekstura odseva toploto in razkošje. Površina je predhodno obdelana z lakom ali oljem. Vodni UV lak je nanesen v 7 nanosih in je zelo odporen na obrabo.Oljena površina vas približa naravni toplini in naravnosti lesa, poleg tega pa jo je lahko enostavno obnavljati.
   Če želite klasičen izgled parketa in toplovodno talno gretje, potem je dvoslojni gotovi parket prava izbira.

 • masivni gotovi pod je naložba za več generacij, saj so zaradi večje debeline primerni za večkratno brušenje- obnavljanje
  • So naložba za več generacij, saj so zaradi večje debeline primerni za večkratno brušenje - obnavljanje.

   Gotovi masivni parketi so različnih dimenzij. Dolžine se gibljejo med 400 in 1500 mm, širine od 83 do 190mm in debeline od 15 do 20 mm.
   Za razliko od tradicionalnih klasičnih parketov so že površinsko obdelani (lakirani ali oljeni, krtačeni, ravni ali skobljani). Parket je potrebno po celotni površini lepiti na tla. Poševno odrezani robovi desk dodatno poudarijo že tako izrazito lesno strukturo.
   Masivni parketi niso primerni za toplovodno talno ogrevanje.

 • laminatnimi podi so elegantna trendovska talna obloga, ki se hitro razvija
  • Laminatni pod je elegantna, trendovska talna obloga, ki se hitro razvija.

   Zaradi udobja, funkcionalnosti in privlačnega izgleda je laminatni pod eden glavnih kandidatov pri izbiri sanjskih talnih oblog.
   Naši laminatni podi so kakovostni in estetski. Izbirate lahko med različnimi programi, ki jih odlikujeta kakovost in estetika. Glede na obremenjenost prostora, za katerega izbirate talno oblogo, so na voljo laminatni podi v razredih obrabe 31, 32 in 33. Laminati so primerni za toplovodno talno ogrevanje.

Poslovni partnerji